Ett fenomenalt hjälpmedel

När du laddat ner programmet Visma Eget Aktiebolag till din dator har du ett program som är skräddarsytt för de nya reglerna med avskaffat tvång på revisor och enklare bokföring och årsredovisning. Programmet är det enda på marknaden som är konstruerat för att du själv ska kunna utnyttja alla förenklingar och på egen hand sköta det mindre aktiebolagets hela administration.
I ett och samma program skapar du allt från bolagets fakturor till årsredovisningen.
Programmet innehåller bland annat följande funktioner:

  • Fakturering
  • Bokföring enligt den enkla kontantmetoden
  • Momshantering
  • Inventarielista
  • Du gör deklaration för bolaget med hjälp av inbyggd inkomstplanering
  • Skapar årsredovisning och hjälper till med en checklista
  • Utförlig redovisningskontroll som förhindrar fel och misstag
  • Protokoll från årsstämma
  • Utskrift av bolagsordning

Programmet passar de flesta mindre aktiebolag så länge årsomsättningen normalt ligger på högst tre miljoner. Programmets bokföring sker enligt den tidsbesparande kontantmetoden och är upplagt på samma enkla sätt som det kritikerrosade programmet Visma Enskild Firma. Årsredovisningen görs enligt de så kallade K2-reglerna.

När du köper programmet av oss får du en bok med skattetips utan kostnad.

Vi på EGETAB.SE är återförsäljare för programmet som ges ut av Visma Spcs, Sveriges ledande leverantör av administrativa programvaror.
Programmet kostar 2 990 kr exkl moms vid nyförsäljning och därefter 2 590 kr i årligt abonnemang.

Du som köper programmet genom oss på EGETAB.SE får utan kostnad boken Skattefritt & lågbeskattat i aktiebolag för år 2014 som bonus (värde ca 350 kr).

I boken gör skattejournalisten Jan-Erik W Persson en lättfattlig och systematisk genomgång av hur ägare av mindre aktiebolag kan ta ut skattefria och lågt beskattade förmåner och ersättningar från sitt bolag.

Jan-Erik har också medverkat som expert i utvecklingen av Visma Eget Aktiebolag och säger så här om programmet:

– Ett fenomenalt hjälpmedel för ägare av mindre aktiebolag. Sparar både tid och pengar och ger dessutom full kontroll över bolagets ekonomi. Jag använder själv programmet för mitt eget AB och är helt fascinerad över hur enkelt allt blivit att sköta.

Köp programmet här och få boken med skattetips på köpet

Läs mer om programmet

Läs mer om de nya reglerna

© Copyright 2021 EGETAB.SE